Hoşgeldin Sivil

.
Forum Yöneticisi: Administrator | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler? | Bu konuyu okuyanlar?

 Forum Ana Sayfa
   Bilim ve Teknoloji

   
 Kurallar    Aktif Konular    PM    Kayıt Ol     Giriş Yap  
» Türkiyenin En Kapsamlı Yapay Zekâ Zirvesi
 Konu Kalitesi %2.5
Oy Ver   
 
Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2022 23:34:59 - Kayıtlı IP
  Mesajı İhbar Et!     

Altay

Albay

Bilinmeyen
16 Ocak 2022
188 Mesaj

Durum: Sabırlı


Aktiflik
Seviye
Deneyim



Türkiye’nin En Kapsamlı Yapay Zekâ Zirvesi




Yapay Zekâ Politikaları Derneği, 11 Mart’ta AI “Tomorrow Summit”’te etkinlik düzenleyecektir. Dernek Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu yapılacak olan bu etkinliğin yerli ve yabancı duayen konuklarıyla “Türkiye’nin En Kapsamlı Yapay Zekâ Zirvesi” olacağını belirtti.
Dernek tarafından yapılan açıklamalara göre: Yapay zeka zirvesi, “Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi” ile “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı” tarafından 2021 yılının Ağustos ayında açıklanan Türkiye yapay zeka stratejilerini desteklemek, yapay zeka üzerine kamu, özel sektör, akademi ve girişimcilik dünyasında farkındalık oluşturmak üzere planlanmıştır.



11 Mart’ta ücretsiz bir şekilde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek zirvede; ekonomi, eğitim, sağlık, hukuk ve en ilgi çekici konulardan olan “metaverse” , “NFT” ve “akıllı şehirler” gibi geniş çaplı konular konuşulacak. Aynı zamanda, yapay zeka teknolojilerini geliştiren kişilere jüri özel ödülleri ve Ord. Prof. Dr. Cahit Arf adına da özel ödül takdim edilecektir.


Dernek Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, kısaca yapay zeka zirvesi ile ilgili;

“Geleceği konuşan bir zirve olarak AI [Tomorrow Summit]’te ülkemizdeki en başarılı kişi ve kurumları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz, başarısı kanıtlanmış yapay zekâ temelli çalışmaların yeni trendler ışığında ele alınacağı interaktif bir platform oluşturmak. Destekçilerimiz arasında Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu, resmi partnerlerimiz olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi bulunuyor.” ifadelerine yer verdi.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek olan zirve’nin konuşmacıları ve program detaylarına https://aitomorrowsummit.com adresinden ulaşabilirsiniz. Yapay zeka zirvesi burada; akademisyenlerden yatırımcılara, girişimcilerden teknoloji şirketlerine, STK temsilcilerinden medya mensuplarına, öğrenciler ve yapay zekâya ilgi duyan herkese ulaşmayı hedefliyor olduğunu belirtelim.
Zirveye, CDDO (Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi) Başkanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, ASELSAN ve ROKETSAN Genel Müdürleri, TOGG CEO’su… gibi kritik isimler katılacaktır. Daha fazla ayrıntı için yukarıda belirtmiş olduğum siteyi ziyaret etmeniz yararlı olacaktır.



Kaynak

Kaynak 2






___________________________________________
Kamların Gecesi
       
     
 
 
Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2022 23:37:02 - Kayıtlı IP
  Mesajı İhbar Et!     

HAYALET

Albay

03 Ocak 2022
254 Mesaj

Durum: Beyaz Ve Sen


Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderatör

Görev Org./Grup :

Sosyal Medya


Lojistik


eline sağlık kardeşim güzel makale


___________________________________________
Oraleti sevmemiz portakala olan düşkünlüğümüzden değil biz ezilenin yanındayız.
       
     
 
 
Git:
  Arkadaşına yolla

Sayfa Yüklenme Süresi: 0.0812


 

İçerik Yöneticisi : AKTIF / Veriler Aktarıldı...
IP Adresiniz : 172.70.126.166 Güvenlik Nedeniyle Kayıt Altındadır.



Uzun yoldan geldik, uzun yola devam...

   


Reklam vermek için tıklayın

Forum Kuralları | Üye Olmak İçin | CyberAkademi | Operasyonel TİM'ler
CYBERAKADEMI ~ 2021