Hoşgeldin Sivil

.
Forum Yöneticisi: İsfihan | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler? | Bu konuyu okuyanlar?

 Forum Ana Sayfa
   NET Communication

   
 Kurallar    Aktif Konular    PM    Kayıt Ol     Giriş Yap  
» YouTube 0'dan 100K Abone'ye ulaşmak!
 Konu Kalitesi %7.5
Oy Ver   
 
Gönderilme Tarihi: 29 Mart 2022 18:07:22 - Kayıtlı IP
  Mesajı İhbar Et!     

İsfihan

Co (Administrator)

C-Warz
19 Kasım 2021
367 Mesaj

Durum: Melodrama


Aktiflik
Seviye
Deneyim


Görev Org./Grup :

Strateji


Selamunaleyküm,

Bu makalem de sizlere YouTube‘da 0‘dan 100 Bin gibi Abone rakamlarına en etkili şekilde nasıl ulaşabileceğinizden bahsedeceğim.

1.) Belirlediğiniz konu başlığı altında bulunan hiti (izlenmesi) yüksek videoları çalma/oynatma liste(leri)nizden eksik etmeyin.



1.1) Hit‘i (İzlenmesi) yüksek videoları çalma listesi olarak kanalınıza eklemek sizi her zaman bir adım öne atacaktır. Bu noktada kanalınıza abone toplamak kolaylaşacak, oluşturduğunuz listelere göre kanal etkileşiminiz artacaktır. Tabii ki tek bir konu üzerinden listeler oluşturmak video üreticiliğine başladıktan sonra kitle kaybettirebilir. Bu nokta da birden fazla konu üzerinden ilerlemeniz sizin için daha iyi olacaktır.


2.) 10 Dakika‘dan uzun videolar yükleyin.





2.2) 10 Dakika‘dan uzun videolar eklemek sizi her zaman ön plana çıkartacaktır. Çoğu Sosyal Medya Uzmanı bunu doğru bulmasa da bana göre gayet doğru. Şahsen ben ilgilendiğim her kanal da bunun faydasını fazlasıyla gördüm. Üstteki ekran görüntülerinde bunun faydasını siz de görebilirsiniz. Sadece 10 Dakikalık video çekmenin çok fazla faydası olmayabilir, video taglerini ve açıklamasını doğru ayarlamak bu konuda size çokça fayda sağlar.


3.) Videolarınız sonuna End Card (Bitiş Ekranı) ekleyin.



3.3) Videolarınızın sonuna Bitiş Ekranı eklemek hem kanalınıza abone çekmeniz de, hem de eklediğiniz video ya da çalma listesine izlenme göndermenizi sağlar. İçeriğiniz güzel, kaliteli ve kendi üretiminiz ise kesinlikle video sonuna Bitiş Ekranı eklemek size fayda sağlayacaktır.


4.) Açıklama ya da Biografinizi uzun ve detaylı tutun.








4.4) Açıklama veya Biografinizi uzun tutmak kitlenize sizinle ilgili daha fazla bilgi vereceği gibi kanalınıza kitle çekmenizde yardımcı olacaktır. Biografinize ya da Açıklamanıza eklediğiniz herşeyin YouTube aramalarında sizin kanalınızı öne çıkartabileceğini unutmayın.



5.) Taglerinizi videonuzun konusuna göre ayarlayın. Sahte Tag KULLANMAYIN!






5.5) Videonuzun konusu ve içeriği ne ise taglerinizi ona göre ayarlayın. Sahte tag kullanımı sizin videonuza extra izlenme ya da etkileşim/kitle sağlamaz. Aksine YouTube kanalınızı ve videonuzu spama çekecektir. Daha sonradan tagleri düzenleseniz bile videonuz spama düştüğünden dolayı öne çıkmaz. Aboneleriniz dışında etkileşim kazanmaz.


6.) Videolarınıza Altyazı ekleyin.




6.6) Şöyle anlatıyım.. Videonuza altyazı eklemenin vereceği etkileşim/kitle/izlenme‘yi tagler (etiketler) bile vermiyor çoğu zaman. Bu sebeple altyazı çok önemli bir faktör. Anlatım videosu bile olsa, videodaki ilgili konuyu sesle anlatıyor olsanız bile mutlaka altyazı kullanın. Zamanınızı alsa bile elinizden giden "1" size "10" olarak geri dönecektir. :)



Bir dahaki YouTube makalesinde görüşmek ümidi ile.
Selametle.

İsfihan, Sosyal Medya Bölüm Yöneticisi


___________________________________________
Sözünü tutamayan bizler bedelini ödemek zorundayız.
          
  C-WarZ (TIM LiDERi) , Yöneteam (TIM LiDERi) , Errorle Mücadele ,    
 
 
Git:
  Arkadaşına yolla

Sayfa Yüklenme Süresi: 0.2619


 

İçerik Yöneticisi : AKTIF / Veriler Aktarıldı...
IP Adresiniz : 172.70.100.139 Güvenlik Nedeniyle Kayıt Altındadır.



Uzun yoldan geldik, uzun yola devam...

   


Reklam vermek için tıklayın

Forum Kuralları | Üye Olmak İçin | CyberAkademi | Operasyonel TİM'ler
CYBERAKADEMI ~ 2021